Disclaimer

Disclaimer

Efectuarea achizițiilor de pe automationexperts.ro, impune completarea unui formular cu detaliile dvs. personale, esențiale pentru efectuarea și încheierea tranzacțiilor, dar și pentru furnizarea produselor digitale. Toate operațiunile financiare efectuate pe site-ul nostru se desfășoară într-un mediu online securizat și se respectă reglementările de plăți electronice. Responsabilitatea integrală privind administrarea și utilizarea în parametri legali și etici a produselor digitale cumpărate revine clientului. Business Automation Experts SRL nu preia responsabilitatea pentru maniera în care produsele digitale sunt gestionate sau utilizate de către client după procesul de achiziție și descărcare.

Utilizarea informațiilor și a materialelor de pe site se face pe propria răspundere a utilizatorului. [Business Automation Experts SRL] nu va fi responsabil pentru orice pierdere sau daună care poate rezulta din utilizarea informațiilor de pe acest site.

Site-ul nostru poate conține legături către alte site-uri web care nu sunt operate sau controlate de [Business Automation Experts SRL]. Aceste legături sunt furnizate pentru comoditatea și informarea dumneavoastră. Nu avem control asupra și nu suntem responsabili pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărui site terț sau servicii. Includerea legăturilor către astfel de site-uri externe nu implică aprobarea conținutului acestor site-uri sau a oricărei asociații cu operatorii lor. Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate a oricărui site terț sau servicii pe care le vizitați.