Începe o afacere cu AI

  • Home
  • Începe o afacere cu AI
Start or grow your business

Pachetul de pornire

Dacă ești la început de drum, iată cum te putem ajuta.

Dacă ești la început de drum și vrei devii freelancer sau îți deschizi o firmă, apasă butonul de mai jos și stabilește o întâlnire ca fii sigur vei evita greșelile de business pe care fiecare antreprenor le face la început de drum
 
Te ghidăm pas cu pas în procesul de începere a afacerii tale cu AI. De la identificarea nevoilor specifice până la implementarea soluțiilor personalizate.
 
Descoperă cum integrarea inteligenței artificiale poate revoluționa modul în care operezi și dezvolți afacerea ta. 

Ce cuprinde pachetul de start?

✅ Sesiune de 1 oră de consiliere privind înființarea unei afaceri, planificarea și structurarea cu ajutorul AI.

✅ Crearea site-ului – Fiecare afacere are nevoie de un site web care să fie „acasă” pe Internet

✅ Configurare digitală pentru afacerea ta – Digitalizarea permite companiilor să automatizeze și să eficientizeze procesele lor de afaceri, rezultând o productivitate crescută și economii de costuri.

✅ Intrarea în rețelele sociale – Rețelele sociale pot fi un instrument valoros pentru a ajunge la potențialii angajați sau clienți. Te ajutăm să îți construiești marca prin prezentarea culturii companiei și a oportunităților de carieră pe canalele de socializare și interacționând direct cu potențialii solicitanți.

Descoperă o gamă variată de instrumente AI care pot susține lansarea și creșterea afacerii tale. De la asistenți virtuali la analiza datelor predictive, vom găsi împreună instrumentele potrivite pentru a-ți propulsa afacerea în era digitală.

Programează o întâlnire gratuită cu noi pentru a stabili o strategie de dezvoltare a afacerii tale!